Nieuwkoop nu ook officieel servicedealer van Jeep®

Nieuwkoop nu ook officieel servicedealer van Jeep®

Naamloos-1Met ingang van 1 juni a.s. is Nieuwkoop Automotive Group officieel servicedealer voor het automerk Jeep. Vanaf deze datum kunt u voor schade, reparatie en onderhoud aan uw Jeep terecht in de moderne werkplaats in Den Bosch. Ook voor levering van originele Jeep onderdelen- en accessoires bent u bij Nieuwkoop aan het juiste adres.

 
 

Korting bij eerste onderhoudsbeurt

Nieuwkoop-start-met-JeepOm Jeep-rijders een warm welkom te heten bij Nieuwkoop krijgen ze op de eerste onderhoudsbeurt of reparatie 10% korting cadeau. Daarnaast kunnen ze profiteren van een banden-uitlijn-check voor slechts 15 Euro.

Nieuwkoop ziet het als haar taak om Jeep-rijders perfect en op maat te adviseren over het onderhoud en/of reparatie. De kosten en werkzaamheden voor onderhoud aan Jeep zijn vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. U weet van tevoren waar je aan toe bent en komt dus niet voor verrassingen te staan.

In 2014 was Jeep het snelst groeiende merk in Europa (bron: ACEA gegevens). Afgelopen december was de veertiende maand in continue groei, wat resulteert in een totale stijging van 70% in 2014. De verwachting is dat dit jaar de groei nog verder zal doorzetten. In Nederland mede door de komst van de nieuwe Cherokee en Renegade.

Geen reacties mogelijk.