Autodealer Den Bosch | Nieuwkoop Automotive Group

Autodealer Den Bosch

autodealer den bosch

Denkt u erover om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan wilt u natuurlijk wel iets te kiezen hebben. Het grootste aanbod vindt u bij Nieuwkoop Automotive Group, gevestigd aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch. Nieuwkoop Automotive Group is al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Nieuwkoop Automotive Group is autodealer Den Bosch van de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Alle merken die wij als dealer voeren hebben bij Nieuwkoop Automotive Group een eigen showroom, een eigen werkplaats en een eigen klantgericht merkteam. Zo bieden wij u de ultieme merkbeleving. Alle merken die wij als dealer voeren zijn te vinden onder één dak. Misschien heeft u geen duidelijk merkvoorkeur en wilt u graag ervaren welk merk het beste bij u past en het beste aansluit op uw wensen. Door onze showrooms te bezoeken kunt u de sfeer van ieder merk proeven en zo eenvoudig het merk kiezen waar u zich het prettigst bij voelt. We heten u van harte welkom aan de Hervensebaan in Den Bosch. In iedere showroom staan onze enthousiaste en deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de verschillende modellen en het actuele aanbod.

Aanschaf en onderhoud bij autodealer Den Bosch

Een nieuwe auto aanschaffen is natuurlijk niet iets dat u dagelijks doet. Daarom helpen we u graag bij het kiezen van een auto uit ons uitgebreide aanbod en staan we u terzijde met persoonlijk advies. Als autodealer Den Bosch geven we u advies op maat. In onze grote showroom, de grootste van Den Bosch, vindt u veel verschillende merken. Bent u op zoek naar een auto voor het hele gezin of overweegt u misschien een lease auto? Is het een auto waar u lange afstanden mee wilt rijden of is de auto voornamelijk bedoeld voor korte ritjes? Waar u ook naar op zoek bent en wat uw wensen ook zijn, bij Nieuwkoop Automotive Group is er altijd wel een auto die bij u past. Bij Nieuwkoop Automotive Group verkopen we auto’s in iedere prijsklasse. Voor ieder budget is er bij ons een passende auto te vinden. Bovendien hebben we vaak interessante acties en aanbiedingen op verschillende modellen. Onze merkteams kunnen u daar tijdens uw bezoek meer over vertellen. Bezoek onze showrooms in Den Bosch, ontdek onze scherpe aanbiedingen en profiteer!

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto, maar ook voor het onderhoud van uw auto staan wij als autodealer Den Bosch voor u klaar. Bij Nieuwkoop Automotive Group zijn we service dealer van de merken Skoda, Jeep en Saab. Voor het onderhoud van auto’s zijn wij niet aan merken gebonden. Dit betekent dat u met een auto van ieder merk bij ons terecht kunt. Uw auto is bij ons altijd in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer naar behoren functioneert en dat alle defecten verholpen zijn. En dat niet alleen, we zorgen er ook voor dat uw auto er weer helemaal netjes en fris uitziet. Als u uw auto van ons terug krijgt, is uw auto weer in topconditie.

Over Nieuwkoop Automotive Group

Nieuwkoop Automotive Group is al jarenlang dé autodealer Den Bosch. Het begon allemaal in 1957, toen een klein bedrijfje werd opgericht door Frans Nieuwkoop. Het bedrijfje was gevestigd in Vught en legde zich toe op het uitvoeren van reparaties en onderhoud van verschillende soorten voertuigen. Kwaliteit en dienstverlening waren belangrijke speerpunten van het bedrijf. En dat is nooit veranderd. Het bedrijf is in de loop der jaren hard gegroeid en er zijn veel dingen veranderd. Maar nog steeds staan kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel.

Het bedrijf is meerdere keren uit zijn jasje gegroeid. De eerste keer verhuisde het bedrijf naar Den Bosch, naar een locatie aan de Ertveldweg. Deze locatie wordt ook te klein en in 1979 verhuisd het bedrijf naar de Hervensebaan, de huidige locatie. Hier wordt het nieuwe concept ‘alles-onder-één-dak’ geopend. In de loop der jaren gingen er merken bij en er gingen merken weg. Daarbij werd altijd gekeken naar de wensen vanuit de markt. Ook moesten de merken betrouwbaar en vooruitstrevend zijn. Zo is de huidige merkenrange ontstaan, en bieden we auto’s aan in elk segment en in elke prijsklasse.

Nieuwkoop Automotive Group is inmiddels uitgegroeid tot de grootste autodealer Den Bosch. We staan bekend om onze service, onze gastvrijheid, onze dienstbaarheid en ons enthousiasme. Het zorgt ervoor dat steeds meer mensen Nieuwkoop Automotive Group weten te vinden. Hoewel onze showroom de grootste van Den Bosch is, hechten we bij Nieuwkoop Automotive Group erg veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Dienstverlening vinden we nog steeds erg belangrijk. Op basis van uw wensen geven we u advies op maat. Bij Nieuwkoop Automotive Group vinden we eerlijkheid en het nakomen van afspraken heel belangrijk. We houden van heldere communicatie, zodat u als klant altijd weet wat u kunt verwachten en nooit voor onverwachtse, vervelende verrassingen komt te staan. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten, dat is ons doel. We ontmoeten u graag bij Nieuwkoop Automotive Group!