Autodealer 's-Hertogenbosch

Autodealer ‘s-Hertogenbosch

autodealer 's-hertogenbosch

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Als u een nieuwe auto aan wilt schaffen wilt u natuurlijk wel iets te kiezen hebben. Het grootste aanbod nieuwe en gebruikte auto’s vindt u bij Nieuwkoop Automotive Group, gevestigd aan de Hervensebaan 13 in ‘s-Hertogenbosch. Nieuwkoop Automotive Group is al meer dan 50 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Nieuwkoop Automotive Group is autodealer ‘s-Hertogenbosch van de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Alle merken die wij als dealer voeren hebben bij Nieuwkoop Automotive Group een eigen showroom, een eigen werkplaats en een eigen klantgericht merkteam. Op deze manier kunt u onze merken optimaal beleven. U vindt bij Nieuwkoop Automotive Group alle merken onder één dak. Misschien heeft u nog geen duidelijke merkvoorkeur en wilt u graag ervaren welk merk het beste bij u past en het beste aansluit op uw wensen. Door onze showrooms te bezoeken proeft u de unieke sfeer van ieder merk. Zo kunt u eenvoudig het merk kiezen waar u zich het prettigst bij voelt. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showrooms aan de Hervensebaan in ‘s-Hertogenbosch. In iedere showroom staan enthousiaste en deskundige medewerkers voor u klaar. Zij geven u graag persoonlijk advies en vertellen u alles over het actuele aanbod.

Aanschaf en onderhoud bij autodealer ‘s-Hertogenbosch

Bij Nieuwkoop Automotive Group begrijpen we heel goed dat een auto kopen niet iets is dat u dagelijks doet. En dat u daar misschien best wat hulp bij kunt gebruiken. Want waar moet u eigenlijk allemaal aan denken als u een nieuwe auto aan wilt schaffen? Daarom denken we bij Nieuwkoop Automotive Group graag met u mee over uw nieuwe auto. Als autodealer ‘s-Hertogenbosch geven we u advies op maat. We stellen u relevante vragen, zodat het makkelijker wordt om de juiste auto uit ons aanbod te kiezen. Bent u op zoek naar een auto voor het hele gezin of overweegt u misschien een lease auto? Is het een auto waar u lange afstanden mee wilt rijden of is de auto voornamelijk bedoeld voor korte ritjes? Op wat voor manier u uw nieuwe auto ook wilt gaan gebruiken, bij Nieuwkoop Automotive Group is er altijd wel een auto die past bij uw levensstijl. Bij Nieuwkoop Automotive Group verkopen we auto’s in iedere prijsklasse. Voor ieder budget is er bij ons een passende auto te vinden. Bovendien hebben we vaak interessante acties en aanbiedingen op verschillende modellen. Onze merkteams kunnen u daar tijdens uw bezoek meer over vertellen. Bezoek onze showrooms in ‘s-Hertogenbosch, ontdek onze scherpe aanbiedingen en profiteer!

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto, maar ook voor het onderhoud van uw auto staan wij als autodealer ‘s-Hertogenbosch voor u klaar. Bij Nieuwkoop Automotive Group zijn we service dealer van de merken Skoda, Jeep en Saab. Voor het onderhoud van auto’s zijn wij niet aan merken gebonden. Dit betekent dat u met een auto van ieder merk bij ons terecht kunt. Uw auto is bij ons altijd in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer naar behoren functioneert en dat alle defecten verholpen zijn. En dat niet alleen, we zorgen er ook voor dat uw auto er weer helemaal netjes en fris uitziet. Als u uw auto van ons terug krijgt, is uw auto weer in topconditie.

Over Nieuwkoop Automotive Group

We vertellen u graag wat meer over Nieuwekoop Automotive Group. Het begon allemaal in 1957, toen een klein bedrijfje werd opgericht door Frans Nieuwkoop in Vught, dat zich toelegde op het uitvoeren van reparaties en onderhoud van verschillende soorten voertuigen. Toen al waren kwaliteit en dienstverlening belangrijke speerpunten van het bedrijf. Het bedrijf is in de loop der jaren hard gegroeid en er zijn veel dingen veranderd. Maar nog steeds staan kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel.

In 1979 verhuisde het bedrijf na een eerdere verhuizing naar de Hervensebaan, de huidige locatie. Hier wordt een nieuwe gebouw geplaatst, volgens het nieuwe concept ‘alles-onder-één-dak’. In de loop der jaren gingen er merken bij en er gingen merken weg. Daarbij werd altijd gekeken naar de wensen vanuit de markt. Ook moesten de merken betrouwbaar en vooruitstrevend zijn. Op deze manier is de huidige merkenrange ontstaan. We bieden bij Nieuwkoop Automotive Group auto’s aan in elk segment en in elke prijsklasse. Zo hebben we altijd een auto die bij u past!

We staan bekend om onze service, onze gastvrijheid, onze dienstbaarheid en ons enthousiasme. Steeds meer mensen weten de weg naar Nieuwkoop Automotive Group te vinden. Hoewel onze showroom de grootste is van ‘s-Hertogenbosch is, vinden we het heel belangrijk om persoonlijke aandacht te hebben voor iedere klant. Dienstverlening vinden we nog steeds erg belangrijk. Op basis van uw wensen geven we u advies op maat. We gaan graag samen met u op zoek naar de auto die past bij uw levensstijl, uw wensen en uw budget, zodat u straks de weg op gaat met een auto waar u zich prettig in voelt. Wat kunnen we als autodealer ‘s-Hertogenbosch voor u betekenen?