Autogarage 's-Hertogenbosch

Autogarage ‘s-Hertogenbosch

autogarage 's-hertogenbosch

Heeft u schade aan uw auto of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare autogarage ‘s-Hertogenbosch? Kom dan langs bij Nieuwkoop Automotive Group. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Nieuwkoop Automotive Group is Service Dealer voor de merken Skoda, Jeep en Saab. Ook voeren wij universeel onderhoud uit voor auto’s voor andere merken. U kunt met elk merk auto bij ons langskomen.

Ook vindt u bij Nieuwkoop Automotive Group een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Nieuwkoop Automotive Group is Official Dealer van de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Al deze merken vindt u bij Nieuwkoop Automotive Group onder één dak. Ieder merk dat wij als official dealer voeren heeft bij Nieuwkoop Automotive Group een eigen showroom en een eigen klantgericht merkteam. Hierdoor kunt u elk merk op een unieke manier ervaren. Denkt u erover om een nieuwe auto aan te schaffen? Bezoek dan onze showrooms, proef de sfeer en ontdek bij welk merk u zich het prettigst voelt. Voor elk budget is er bij Nieuwkoop Automotive Group een passende auto te vinden. We bieden auto’s aan in iedere prijsklasse en in elk segment. Ook hebben we vaak scherpe aanbiedingen of interessante acties. Onze merkteams vertellen u daar graag meer over tijdens uw bezoek. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Dankzij ons ruime aanbod is de kans groot dat u de auto vindt waar u naar op zoek was. We helpen u graag om uw perfecte auto te vinden!

Autogarage ‘s-Hertogenbosch – Service dealer

Bij Nieuwkoop Automotive Group beschikken we voor elk merk dat we als Service Dealer voeren over een eigen werkplaats. Hier werken speciaal opgeleide monteurs die beschikken over specialistische know-how en de modernste apparatuur. Hierdoor zijn ook heel specifieke reparaties of onderhoud aan uw Skoda, Jeep of Saab mogelijk. We gebruiken altijd originele onderdelen voor uw Skoda, Jeep of Saab, zodat eventuele garantie niet verloren gaat. Of het nu gaat om een APK keuring, een onderhoudsbeurt of een meer ingrijpende reparatie, u kunt uw auto met een gerust hart aan onze monteurs overlaten. We zorgen er altijd voor dat uw auto na een reparatie of onderhoudsbeurt in onze garage weer als nieuw voor u klaarstaat. We voeren namelijk niet alleen de benodigde handelingen uit die ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto maar maken uw auto ook helemaal schoon. Als autogarage ‘s-Hertogenbosch blijven we continu streven naar het hoogste niveau van dienstverlening en doen we alles voor een tevreden klant.

Universeel onderhoud bij autogarage ‘s-Hertogenbosch

Nieuwkoop Automotive Group is niet alleen Service Dealer voor bovenstaande merken maar is daarnaast ook een universele garage. U kunt hierdoor met elk willekeurig merk auto bij ons terecht voor reparaties en onderhoud. Als universele garage zijn we niet aan merken gebonden. Reparaties of onderhoudsbeurten kunnen hierdoor vaak voordelig worden uitgevoerd. Uiteraard zorgen we er ook in onze universele garage voor dat uw auto straks weer in uitstekende conditie de weg op kan. Wat voor merk auto u ook heeft, u kunt op ons rekenen!

Over Nieuwkoop Automotive Group

Vandaag de dag is Nieuwkoop Automotive Group de grootste autogarage van ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Het begon allemaal in 1957, toen Frans Nieuwkoop een klein bedrijfje oprichtte. Het bedrijfje werd door hem gevestigd in Vught. Het legde zich toe op het uitvoeren van reparaties en onderhoud bij verschillende soorten voertuigen. Toen al stonden kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel. Dit is een van de weinige dingen die in de loop der jaren niet zijn veranderd. Het bedrijf groeide namelijk hard, en op den duur werd er gezocht naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden, aan de Ertveldweg in ‘s-Hertogenbosch. Toen ook deze locatie te klein werd verhuisde het bedrijf in 1979 naar de huidige locatie. Hier werd een nieuw pand neergezet, naar een voor die tijd heel vernieuwend alles-onder-één-dak-concept.

Nog steeds vindt u Nieuwkoop Automotive Group aan de Hervensebaan. Het pand is later nog verbouwd en er zijn automerken bijgekomen of juist weggegaan. Zo is in de loop der jaren een merkenrange ontstaan waar we trots op zijn. U vindt onder ons dak een verzameling van betrouwbare en vooruitstrevende automerken. We bieden auto’s aan in alle segmenten en in alle prijsklassen. U vindt bij Nieuwkoop Automotive Group zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Voor ieder budget is er bij onze autogarage ‘s-Hertogenbosch een auto te vinden. Ook kunt u met ieder merk auto bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.

We vinden eerlijkheid en het nakomen van afspraken heel belangrijk. Zo weet u altijd van te voren wat u van ons kunt verwachten en komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Of u nu onderhoud wilt laten uitvoeren, een defect aan uw auto heeft of een nieuwe auto wilt kopen, als autogarage zijn wij er voor u. Wij ontmoeten u dan ook graag aan de Hervensebaan nummer 13 in ‘s-Hertogenbosch. Graag tot ziens bij Nieuwkoop Automotive Group!

Service-Pas-AS-aanbiedingKnop-Service-Plus-Pas-Abart
Knop-Service-Plus-Pas-Fiat

Knop-Service-Plus-Pas-Alfa-

 

Knop-Pas-Suzuki

Knop-Pas-Mazda

Knop-Pas-Skoda