Baker Tilly Berk kiest voor Mazda

Baker Tilly Berk kiest voor Mazda

Mazda2-blauwHet accountants- en belastingadvieskantoor Baker Tilly Berk kiest de Mazda2 als nieuwe company car voor zijn starters en young professionals. De organisatie verkoos het populaire model boven twaalf andere merken uit het B-segment.  Vandaag ontvingen de eerste dertig rijders bij Nieuwkoop Automotive Group in Den Bosch hun nieuwe Mazda2. De komende week volgen er nog tien en in de toekomst zal de vloot verder worden uitgebreid naar zo’n 150 eenheden.

Berk-3

Om 9.30 uur werden de eerste berijders feestelijk ontvangen in de Mazda showroom van Nieuwkoop met een Bossche bol en koffie. De starters en young professionals van Baker Tilly en Berk werden welkom geheten door o.a. Henk van ’t End, algemeen directeur van Nieuwkoop Automotive Group. Na een presentatie door Mazda Motor Nederland over de nieuwe Mazda2 werden de autosleutels overhandigd aan de nieuwe eigenaren.

Berk-4

Baker Tilly Berk

Het wagenpark van Baker Tilly Berk bestaat voor ongeveer 35% uit company cars. Al sinds begin jaren 90 zet Baker Tilly Berk company cars in voor starters en young professionals die veel naar klanten gaan. De uniforme auto’s, ofwel één merk, één type of één kleur met bestickering, worden de afgelopen jaren ingezet om de naamsbekendheid te vergroten. Baker Tilly Berk kiest nu voor de topversie van de Mazda2, de GT-M met SKYACTIVE-G 90, inclusief het luxe Driver Pack in de kleur Dynamic Blue Mica.

Met dit pakket beschikken de rijders als extra nog eens over het voor dit segment unieke head-up display en zaken als BSM (Blind Spot Monitoring), RCTA (Rear Cross Traffic Alert), HBC( High Beam Control) en Smart Keyless Entry.

“Wij hebben onze eigen mensen, de berijders van de company car, een belangrijke stem in de uiteindelijke keuze gegeven. ”, vertelt Arno van der Heijden, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. “Onze leasemaatschappij, Achilles Autolease, heeft ons geholpen om tot een voorselectie van 5 modellen te komen. Deze modellen moesten voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een gunstige leaseprijs en vergelijkbare fiscale waarde ten opzichte van de huidige situatie, maar ook veiligheid en navigatie. Deze modellen zijn vervolgens getest door een aantal berijders en daarna hebben we in een enquête alle 182 company car rijders gevraagd naar hun voorkeur. De respons was overweldigend: 88 % heeft gereageerd en een ruime meerderheid koos voor de Mazda2.”, aldus Arno van der Heijden.

Berk-1

Mazda

Dankzij de innovatieve en opvallend vormgegeven nieuwe modellen heeft Mazda eind juli zijn tiende opeenvolgende kwartaal met groei in Europa gerealiseerd. De verkoop steeg met 13 % vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar, april, mei en juni, tot 47.232 eenheden, waarmee Mazda opnieuw de totale Europese markt overtroefde met een verkoopstijging van 8,8 % *. Mazda kende in het afgelopen kwartaal de sterkste groei in Spanje, een stijging van 45 % ten opzichte van het tweede kwartaal van 2014. Andere markten scoorden ook een winst met dubbele cijfers, zoals Italië (+ 35 %), Nederland (+ 21 %), Polen (+ 20 %) en Groot-Brittannië (+ 19 %) **

Berk-2

Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk is sinds de oprichting in 1914 in Nederland uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, 700 medewerkers en een omzet van € 81,4 miljoen (2014). Het bedrijf behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Klanten van Baker Tilly Berk zijn zowel MKB-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector. Baker Tilly International omvat een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in meer dan 130 landen.

Nieuwkoop wenst de medewerkers van Baker Tilly Berk veel rijplezier met de nieuwe Mazda2!

Berk-5

Voor een impressie van de dag:

Fotogalerij-Baker-Tilly-BerVideo-Baker

Geen reacties mogelijk.