Mazda CX-3

Mazda CX-3

Mazda-CX-3-nieuwDe nieuwe Mazda CX-3 staat voor u klaar in onze showroom voor een uitgebreide kennismaking en een allesovertuigende proefrit! Kom vandaag nog naar Mazda Nieuwkoop in Den Bosch en laat u verrassen door deze veelzijdige crossover!

Sinds Mazda foto’s van de nieuwe Mazda CX-3 heeft vrijgegeven, oogst zijn design alom lof. “Hij ís ook prachtig”, beaamt René die de compacte crossover al in werkelijkheid heeft mogen zien. “Het design is krachtig, sportief en uiterst stijlvol. Het mooiste vind ik dat de raamstijlen in zwart zijn uitgevoerd. Hierdoor lijkt het alsof de zijruiten onafgebroken doorlopen. Waanzinnig!”

2x-CX-2

Premium kwaliteit en uitstraling
Ook het interieur van de nieuwe Mazda CX-3 moet je in het echt ervaren. “Het heeft een premium kwaliteit én uitstraling, iets wat mensen wellicht eerder van een veel duurder merk verwachten. En ook hier zie je overal stijlvolle details, zoals de sierlijke deurpanelen en ventilatieroosters. En het instrumentarium met centraal geplaatste toerenteller lijkt wel uit een sportauto te komen. De Mazda CX-3 is pure passie”, aldus René van Weert.

CX-3-VoorzijdePuur rijplezier
Mazda heeft de nieuwe Mazda CX-3 ontworpen met rijplezier in het achterhoofd. René: “De Mazda CX-3 is het bewijs dat een crossover – toch een hoger autotype – wel degelijk puur rijplezier kan bieden. Het geheim heet SKYACTIV Technology. En wie langskomt, krijgt haarfijn uitgelegd welke voordelen deze techniek biedt.”

Vanaf € 20.990,-
De prijzen van de nieuwe Mazda CX-3 beginnen bij € 20.990,-.

 

Brochure-downloadenLampen-CX-3

 

Prijslijst-downloaden

Mazda-Skylease-Prijslijst

Proefrit-boeken

Offerte-aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reacties mogelijk.