Garage Den Bosch | Nieuwkoop Automotive Group

Garage Den Bosch

garage den bosch

Op zoek naar garage Den Bosch? Woont u in Den Bosch of omgeving en zoekt u een betrouwbare garage in de buurt om reparaties of onderhoud aan uw auto uit te laten voeren? Kom dan langs aan Hervensebaan 13 in Den Bosch. Op deze locatie vindt u Nieuwkoop Automotive Group, al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving. Nieuwkoop Automotive Group heeft zowel een eigen werkplaats voor verschillende automerken als een algemene werkplaats. Daarnaast verkopen we zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Nieuwkoop Automotive Group voert als Service Dealer de merken Skoda, Jeep en Saab. Daarnaast is Nieuwkoop Automotive Group Official Dealer van de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Maar welk merk auto u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht voor onderhoud of reparaties! U kunt altijd rekenen op vakkundig advies en deskundige uitgevoerde reparaties.

Service dealer

Ieder merk dat we als Service Dealer voeren heeft bij Nieuwkoop Automotive Group een eigen werkplaats. Dit heeft een aantal voordelen. Doordat onze monteurs beschikken over specifieke kennis over de merken Skoda, Jeep en Saab kunnen ook zeer specialistische reparaties of reparaties waar specifieke onderdelen voor nodig zijn, probleemloos worden uitgevoerd. Door onderdelen te gebruiken van het merk zelf, blijft eventuele garantie behouden. In elke werkplaats zijn speciaal opgeleide monteurs werkzaam die beschikken over specialistische know-how en de modernste apparatuur. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, een APK keuring of garantiewerkzaamheden, u kunt uw auto met een gerust hart in onze garage achterlaten. Wanneer er onderdelen of accessoires van uw auto defect zijn, gebruiken we als Service Dealer uitsluitend originele onderdelen voor uw Skoda, Jeep of Saab. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw auto niet alleen weer zonder problemen de weg op kan maar dat uw auto ook weer in showroomconditie voor u klaar staat. We voeren namelijk niet alleen de benodigde handelingen uit die ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto maar maken uw auto ook helemaal schoon. Dat is service zoals u die van ons kunt verwachten. Bij Nieuwkoop Automotive Group streven we continu naar het hoogste niveau van dienstverlening en doen we alles voor een tevreden klant.

Universeel onderhoud bij garage Den Bosch

U kunt niet alleen bij ons terecht als u een Skoda, een Jeep of een Saab heeft. Ook als u een auto heeft van een ander merk helpen we u graag. Naast Service Dealer voor bovenstaande merken is Nieuwkoop Automotive Group namelijk ook een universele garage. Dit betekent dat u met een auto van ieder merk bij ons terecht kunt voor reparaties en onderhoud. Als universele garage zitten we niet vast aan merken. We kunnen reparaties of onderhoudsbeurten hierdoor vaak voordelig uitvoeren. Uiteraard zorgen we er ook in onze universele garage voor dat uw auto straks weer in topconditie de weg op kan. Wat voor auto u ook heeft, op Nieuwkoop Automotive Group kunt u altijd rekenen.

Over Nieuwkoop Automotive Group

Al jarenlang is Nieuwkoop Automotive Group hét adres voor onderhoud en reparaties aan uw auto in Den Bosch en omstreken. Het begon allemaal in 1957, toen Frans Nieuwkoop een klein bedrijfje startte in Vught. Dit bedrijfje hield zich bezig met het onderhoud en het uitvoeren van reparaties voor verschillende soorten voertuigen. Kwaliteit en dienstverlening waren ook toen al belangrijke speerpunten van het bedrijf. Dit is in de loop der jaren niet veranderd. Er zijn wel veel andere dingen veranderd. Het bedrijf is steeds meer gegroeid en groeide op den duur uit zijn jasje. Nieuwkoop Automotive Group is toen verhuisd naar Den Bosch. Ook de nieuwe locatie in Den Bosch was op den duur te klein. In 1979 wordt het alles-onder-één-dak-concept ontwikkeld, aan de Hervensebaan in Den Bosch. Op deze locatie vindt u Nieuwkoop Automotive Group vandaag de dag nog steeds. Er zijn in de loop der jaren verschillende automerken bijgekomen of juist weer weggegaan. Zo is de huidige merkenrange langzaam ontstaan, een merkenrange van betrouwbare en vooruitstrevende merken.

In de loop van de tijd is Nieuwkoop Automotive Group uitgegroeid tot de grootste garage Den Bosch. Als garage Den Bosch staan we bekend om onze service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. We luisteren naar uw wensen en geven u een persoonlijk advies. We houden bij Nieuwkoop Automotive Group van eerlijkheid en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Zo weet u altijd van te voren wat u kunt verwachten. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group voor staan. Als garage Den Bosch staan we altijd voor u klaar!

Voor het uitvoeren van onderhoud aan uw auto of voor het laten repareren van een defect aan uw auto kunt u uw auto bij garage Den Bosch langsbrengen. Heeft u een vraag over uw auto, wilt u meer weten over onze garage Den Bosch of zou u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij ons als Service Dealer? U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. We proberen u dan direct via die weg van dienst te kunnen zijn. We horen graag van u wat we bij Nieuwkoop Automotive Group voor u kunnen betekenen!

Service-Pas-AS-aanbiedingKnop-Service-Plus-Pas-Abart
Knop-Service-Plus-Pas-Fiat

Knop-Service-Plus-Pas-Alfa-

 

Knop-Pas-Suzuki

Knop-Pas-Mazda

Knop-Pas-Skoda