Garage 's-Hertogenbosch

Garage ‘s-Hertogenbosch

garage 's-hertogenbosch

Op zoek naar garage ‘s-Hertogenbosch? Woont u in ‘s-Hertogenbosch of omstreken en zoekt u een betrouwbare garage in de buurt om reparaties of onderhoud aan uw auto te laten verrichten? Dan bent u van harte welkom aan Hervensebaan 13 in ‘s-Hertogenbosch. Op deze locatie vindt u Nieuwkoop Automotive Group, al meer dan 50 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Nieuwkoop Automotive Group beschikt zowel over een eigen werkplaats voor verschillende automerken als over een algemene werkplaats. Daarnaast verkopen we in onze showrooms zowel nieuwe als tweedehands auto’s. Nieuwkoop Automotive Group voert als Service Dealer de merken Skoda, Jeep en Saab. Daarnaast is Nieuwkoop Automotive Group Official Dealer van de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Doordat we ook beschikken over een algemene werkplaats kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud of reparaties, ongeacht het merk van uw auto! U kunt altijd rekenen op vakkundig advies en deskundige uitgevoerde reparaties.

Service dealer

Voor ieder merk dat we als Service Dealer voeren hebben we bij Nieuwkoop Automotive Group een eigen werkplaats. Dit heeft een aantal voordelen. Doordat onze monteurs dankzij speciale trainingen beschikken over specifieke kennis over de merken Skoda, Jeep en Saab kunnen ook zeer specialistische reparaties of reparaties waar specifieke onderdelen voor nodig zijn, zonder problemen worden uitgevoerd. Door onderdelen te gebruiken van het merk zelf, blijft eventuele garantie behouden. In elke werkplaats zijn speciaal opgeleide monteurs werkzaam die beschikken over specialistische know-how en de meest moderne apparatuur. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, een APK keuring of werkzaamheden die onder de garantie vallen, u kunt uw auto met een gerust hart aan onze monteurs toevertrouwen. Wanneer er onderdelen of accessoires van uw auto defect zijn, gebruiken we als Service Dealer enkel en alleen originele onderdelen voor uw Skoda, Jeep of Saab. Na de reparatie of het onderhoud zorgen we er ook voor dat uw auto weer in showroomconditie voor u klaar staat. Dat is service zoals u die van ons kunt verwachten. Bij Nieuwkoop Automotive Group streven we continu naar het hoogste niveau van dienstverlening en doen we alles voor een tevreden klant.

Universeel onderhoud bij garage ‘s-Hertogenbosch

Het is niet zo dat u alleen bij ons terecht kunt als u een Skoda, een Jeep of een Saab heeft. Ook als u een auto heeft van een ander merk staan we bij Nieuwkoop Automotive Group voor u klaar. Naast Service Dealer voor bovenstaande merken is Nieuwkoop Automotive Group namelijk ook een universele garage. Als universele garage zitten we niet vast aan merken. We kunnen hierdoor reparaties en onderhoud vaak goedkoper uitvoeren. Uiteraard zorgen we er ook in onze universele garage ‘s-Hertogenbosch voor dat uw auto straks weer in topconditie de weg op kan. Wat voor auto u ook heeft, op Nieuwkoop Automotive Group kunt u altijd rekenen.

Over Nieuwkoop Automotive Group

Al jarenlang is Nieuwkoop Automotive Group hét adres voor onderhoud en reparaties aan uw auto in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Het begon allemaal in 1957, toen Frans Nieuwkoop een klein bedrijfje startte in Vught. Dit bedrijfje hield zich bezig met het onderhoud en het uitvoeren van reparaties voor verschillende soorten voertuigen. Kwaliteit en dienstverlening waren ook toen al belangrijke speerpunten van het bedrijf. Dit is in de loop der jaren niet veranderd. Er zijn wel veel andere dingen veranderd. Het bedrijf is steeds meer gegroeid en groeide op den duur uit zijn jasje. Nieuwkoop Automotive Group is toen verhuisd naar ‘s-Hertogenbosch. Ook de nieuwe locatie in ‘s-Hertogenbosch was op den duur te klein. In 1979 wordt het alles-onder-één-dak-concept ontwikkeld, aan de Hervensebaan in ‘s-Hertogenbosch. Op deze locatie vindt u Nieuwkoop Automotive Group vandaag de dag nog steeds. Er zijn in de loop der jaren verschillende automerken bijgekomen of juist weer weggegaan. Op deze manier is binnen onze garage ‘s-Hertogenbosch de huidige merkenrange langzaam ontstaan, een merkenrange van betrouwbare en vooruitstrevende merken.

In de loop van de tijd is Nieuwkoop Automotive Group uitgegroeid tot de grootste garage ‘s-Hertogenbosch. Als garage ‘s-Hertogenbosch staan we bekend om onze service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. We luisteren naar uw wensen en geven u een persoonlijk advies. We houden bij Nieuwkoop Automotive Group van eerlijkheid en hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken. Zo weet u altijd van te voren wat u kunt verwachten. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group voor staan. Als garage ‘s-Hertogenbosch staan we altijd voor u klaar!

Voor het uitvoeren van onderhoud aan uw auto of voor het laten repareren van een defect aan uw auto kunt u uw auto bij garage ‘s-Hertogenbosch langs brengen. Heeft u een vraag over uw auto, wilt u meer weten over onze garage ‘s-Hertogenbosch of zou u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij ons als Service Dealer? U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. We proberen u dan direct via die weg te helpen of uw vraag te beantwoorden. We horen graag van u wat we bij Nieuwkoop Automotive Group voor u kunnen betekenen en ontmoeten u graag in onze showroom!

Service-Pas-AS-aanbiedingKnop-Service-Plus-Pas-Abart
Knop-Service-Plus-Pas-Fiat

Knop-Service-Plus-Pas-Alfa-

 

Knop-Pas-Suzuki

Knop-Pas-Mazda

Knop-Pas-Skoda