Louis en Truus van Gaal nemen cheque van 2.500 euro in ontvangst

Louis en Truus van Gaal nemen cheque van 2.500 euro in ontvangst

Louis van Gaal en zijn vrouw Truus hebben vanochtend als ambassadeurs van de Stichting Spieren voor Spieren bij Nieuwkoop Automotive Group aan de Hervensebaan in ‘s- Hertogenbosch een cheque van 2.500 euro in ontvangst genomen.

Het was de opbrengst van de actie die het autobedrijf rondom Kerstmis heeft gehouden. Tijdens de actie werd van elke verkochte auto een bedrag gereserveerd voor de stichting. Ook was er een veiling van voetbalshirts en autogerelateerde gadgets. “Wij etaleren met de actie onze maatschappelijke betrokkenheid”, aldus Henk van ’t End, directeur van ‘Nieuwkoop’.

Voor Van Gaal en zijn vrouw was het de laatste maal dat ze in actie kwamen als ambassadeur van ‘Spieren voor Spieren’. “We hebben het veertien jaar met veel plezier gedaan en er veel tijd in geïnvesteerd.” Met succes zo blijkt. Bracht het eerste Spieren voor Spieren-gala dertigduizend euro op, het onlangs gehouden tiende gala was goed voor een miljoen euro. Het was daar dat Van Gaal en zijn vrouw tot Ere Ambassadeurs van de stichting werden benoemd. In opvolging is voorzien maar wie het stokje van de Van Gaals over neemt, liet Louis van Gaal zich niet uit.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n twintigduizend kinderen in Nederland is dit niet  vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Dat doen we door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Geen reacties mogelijk.