Nieuwkoop Den Bosch pakt meestertitel Jeep Top Technician

Meestertitel in techniek

Top Technician Nieuwkoop Den Bosch Jeep Alfa RomeoEen hedendaagse Jeep® is mede door de samenstelling uit vele duizenden grote en kleine onderdelen, een gecompliceerd technisch hoogstandje. Knappe jongen die ze uit elkaar weet te houden en een storing feilloos weet te lokaliseren.

Henk van Rooij – sinds 1991 werkzaam in ons bedrijf – is zo iemand. Niet voor niets werd hij dit jaar uit alle Nederlandse Jeep®-technici tot Top Technician verkozen.

 

 

Jeep®  Top Technician competitie

Jaarlijks organiseert FCA Netherlands B.V. de Top Technician competitie voor technici van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep®. Henk van Rooij wist uiteindelijk beslag te leggen op de eretitel ‘Jeep® Top Technician’ 
 
De techniek in de automotive-industrie ontwikkelt zich in rap tempo. Het stellen van de juiste diagnose vergt van autotechnici naast kennis ook inzicht, ervaring en discipline. FCA Netherlands B.V. hecht grote waarde aan opleidingen voor technici en technisch-specialisten van haar merkdealers. In dat kader organiseert het bedrijf jaarlijks de Top Technician competitie.

Om als technisch-specialist gecertificeerd te worden en/of te blijven, worden er jaarlijks trainingen georganiseerd die worden afgesloten met een examen. Het examen bestaat uit meerkeuze- en openvragen. Tot slot krijgen de deelnemers nog een aantal praktijksituaties waarbij zij met de juiste oplossingen moeten komen.

Uiteindelijk wisten 38 deelnemers zich te plaatsen voor de finale op vrijdag 8 december bij de Keizerskroon in Apeldoorn. Daar werd bekend gemaakt dat Henk van Rooij van Nieuwkoop zich een jaar lang Top Technician Jeep® mag noemen!

Henk van Rooij en collega’s bij Nieuwkoop zijn bijzonder trots op deze hoogst haalbare onderscheiding voor Jeep® technici. Hiermee wordt de filosofie van Nieuwkoop onderstreept om alle klanten in elke situatie optimaal van dienst te zijn. Dit kan enerzijds door veel persoonlijke aandacht en objectief advies van onze serviceadviseur. Daarnaast is een technische voorsprong een absolute ‘must’ om tegemoet te komen aan de steeds gecompliceerder wordende techniek.

En dat laatste, het behouden en vergroten van onze voorsprong op het gebied van technische kennis. Dááraan heeft Henk van Rooij een zeer belangrijke bijdrage geleverd!

Jeep Nieuwkoop Den Bosch Top Technician
 

 

Alfa Romeo Top Technician

Ook onze Alfa Romeo specialist Aert van den Oetelaar viel in de prijzen tijdens de Top Technician competitie. Aert – sinds 2002 werkzaam bij Nieuwkoop – behaalde de tweede prijs. Een ijzersterke prestatie!

Nieuwkoop Top Technician Alfa Romeo

Geen reacties mogelijk.