New Suzuki Baleno

New Suzuki Baleno

New Suzuki BalenoDe nieuwe Suzuki Baleno staat nu in de showroom bij Nieuwkoop in Den Bosch. De lichtste in zijn klasse de voordeligste in gebruik. Met een fantastisch design, opvallend ruim interieur en slimme brandstofbesparende technologieën.

 

 

 

Titel design_1

 

 

Een aerodynamisch design en uitzonderlijk licht gewicht zorgen voor een laag verbruik en lage uitstoot. Dankzij het slimme en functionele ontwerp is de Baleno een van de zuinigste in zijn klasse.

Titel Techniek_1

 

 

De 1.2 Dualjet-motor van de Baleno is gekoppeld aan onze unieke ‘Smart Hybrid Vehicle by Suzuki’-techniek. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een lithium ion accu. Hiermee kunnen andere delen van de Baleno weer worden gevoed. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de Baleno is daarom erg laag.

Titel comfort_1

 

 

De Baleno heeft alles voor jouw gemak. Zo hebben alle modellen standaard een USB / AUX-aansluiting met stroomvoorziening voor al je mobiele apparaten én airco. Verder zorgen de radio/cd-speler met Bluetooth, het ‘Guide me’-light en stoelverwarming voor comfort en gemak.

Baleno zijkant

Het voordeel van lichtgewicht
Het gewicht van je auto bepaalt hoeveel wegenbelasting je betaalt. Daar is bij het ontwerpen van de Baleno goed over nagedacht. Met een totaal vernieuwd platform (Chassis) tot gevolg. De Suzuki Baleno is met minimaal slechts 840 kilogram de lichtste in zijn klasse. Hierdoor betaal je dus minder wegenbelasting. Het lichte gewicht zorgt er ook voor dat de Baleno heel zuinig is met brandstof, er minder slijtage is en de onderhoudskosten dus minimaal zijn

Compact van buiten – Ruim van binnen
Als je de compacte buitenkant ziet verwacht je niet dat de Baleno zo ruim van binnen is. Dat merk je als je met het hele gezin onderweg bent. Ook de passagiers op de achterbank zitten ruim. De ruime opzet van de zitplaatsen is overigens niet ten koste gegaan van de bagageruimte. Daar kan zelfs 355 liter in. Dat is in deze klasse de grootste bagageruimte die er is. Je kunt dus makkelijk al je weekboodschappen in één keer meenemen.

Veiligheid voorop
De Baleno is uitgerust met 6 SRS airbags voor een optimale bescherming van alle inzittenden. In het nieuwe platform is ook de stijfheid vergroot wat de veiligheid ten goede komt. De Baleno is in de High Executive uitvoering ook uitgerust met andere veiligheidstechnieken. Zoals Radar Brake Support en Adaptive Cruise Control. Dat is iets wat je niet snel vindt in deze klasse.

(De Comfort- en Exclusive-uitvoeringen zijn optioneel leverbaar met Radar Brake Support.)

Boek-een-proefrit

 

Titel Gallery_1
(klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

06_BALENO_rear_klein05_BALENO_front_klein

 

 

 

 

04_BALENO_rear_angle_klein03_BALENO_angle_klein

 

 

 

 

01_BALENO_side_klein16_BALENO_luggage_klein

 

 

 

 

15_BALENO_luggage_klein14_BALENO_interior_klein

 

 

 

 

13_BALENO_interior_klein12_BALENO_scene_mood_klein

 

 

 

 

11_BALENO_scene_city_klein10_BALENO_scene_city_klein

 

 

 

 

09_BALENO_scene_city_klein08_BALENO_closeup_rear_klein

 

 

 

 

07_BALENO_closeup_front_klein

 

 

 

 

 

 

 

Getoonde beelden kunnen afwijken van de uitvoeringen die in Nederland op de markt komen.

Nog geen reacties.

Laat uw reactie achter!