Nieuw | Suzuki Vitara S en Style | Nieuwkoop | Den Bosch

Nieuw: Suzuki Vitara S en Style

Vitara S en StyleSuzuki introduceert de sportiefste en stijlvolste Vitara’s tot nu toe! De nieuwe Vitara S is extra sportief uitgedost en voorzien van de nieuwe 1.4 Boosterjet-benzinemotor met maar liefst 103 kW (140 pk). De Vitara Style is juist voorzien van extra stijlvolle accessoires, zoals two tone lichtmetalen velgen en diverse zwarte accenten.

U hoort er alles over bij Nieuwkoop in Den Bosch!

 

Titel Vitara SVitara S

Eerder dit jaar introduceerde Suzuki de nieuwe Vitara. De verkopen van deze compacte SUV overtreffen de verwachtingen ruimschoots, waardoor het model in grote mate bijdraagt aan het huidige succes van Suzuki. Waar de totale automarkt in Nederland een groei van 6% toont, heeft Suzuki tot nu toe ruim 22% meer auto’s geregistreerd dan vorig jaar. Het leveringsprogramma wordt nu uitgebreid met de Vitara 1.4 S, een extra sportieve versie met turbomotor.

Suzuki rust de Vitara 1.4 S uit met een BoosterJet, een compleet nieuwe generatie hypermoderne motoren met directe inspuiting en turbo.

In ons land is de Vitara het eerste model Suzuki dat hiermee kan worden geleverd. Deze zuinige 1.4 motor produceert 103 kW / 140 pk bij 5.500 tpm en liefst 220 Nm bij 1.500 tpm. Met een normverbruik van 1 op 19,2 en een uitstoot vanaf slechts 121 CO2 gr./km., behoort de Vitara met BoosterJet tot de zuinigste en schoonste auto’s in zijn klasse.

Daarnaast onderscheidt de Vitara 1.4 S zich met een opvallend sportief uiterlijk. Een extra stoere grille, zilverkleurige spiegels, sportieve zwarte velgen en rode accenten in de koplampunits. Ook het interieur heeft sportieve tintjes met o.a. een sportstuur, sportpedalen, zilverkleurige sierlijst in het dashboard en diverse opvallende rode accenten.

Desgewenst is de Vitara 1.4 S leverbaar in combinatie met Suzuki’s intelligente 4WD systeem AllGrip en/of automaat. Vanzelfsprekend biedt ook deze uitvoering van de stoere AllRoader optimale veiligheid, met de maximale EuroNCAP score.

De nieuwe Suzuki Vitara 1.4 S staat nu in onze showroom en is leverbaar vanaf € 27.499,-. Er is overigens al een Vitara vanaf € 19.999,-. U bent van harte welkom voor een sportieve proefrit!

 

Titel Vitara Style

Vitara StyleSuzuki introduceert ook de Vitara Style. Deze nieuwe uitvoering is uitgerust met stijlvolle accessoires waaronder lichtmetalen velgen. Het voordeel bedraagt € 1.225,-. De Vitara Style is exclusief voor de Nederlandse markt en verkrijgbaar vanaf € 20.299,-.

De nieuwe Suzuki Vitara Style onderscheidt zich met zijn 16-inch lichtmetalen, deels zwart gepolijste velgen, zwarte stootlijsten onderaan de portieren en eveneens zwarte dakspoiler. De dagrijverlichting is omgeven door zwartgekleurde ornamenten en op het dashboard, tussen de ventilatieroosters, prijkt een analoge klok.

De meerprijs van het accessoirepakket van de Vitara Style bedraagt € 300,-. En dat betekent een voordeel van € 1.225,- in vergelijking tot wanneer de accessoires los zouden zijn aangeschaft.

De Vitara Style is gebaseerd op de Comfort-uitvoering. Dat houdt in dat ook een airconditioning, een radio/cd-/MP3-speler inclusief 4 speakers en Bluetooth®, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, centrale deurvergrendeling en DRL dagrijverlichting standaard zijn. De nieuwe Suzuki Vitara Style is leverbaar als efficiënte 1.6 VVT benzine met 88 kW/120 pk.

Graag tot ziens bij Nieuwkoop in Den Bosch!

 

Nog geen reacties.

Laat uw reactie achter!