Nieuwe Alfa Romeo Giulia

Nieuwe Alfa Romeo Giulia

nieuwe-giuliaDe nieuwe Alfa Romeo Giulia staat nu in de showroom van Nieuwkoop in Den Bosch. Italiaans design heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe Giulia. Met als resultaat een tijdloze, elegante en sportieve sedan. Hij brengt met zijn unieke stijl en dynamiek Alfa Romeo terug naar zijn puurste oorsprong.

 

INTRODUCTIEAANBIEDING: GRATIS LEDEREN BEKLEDING

Giulia lederen bekleding

Bij Nieuwkoop in Den Bosch ontvangt u bij de zeer compleet uitgeruste Alfa Romeo Giulia Super, Business of Business Super nu tijdelijk gratis lederen bekleding t.w.v. € 1.995,-.

 

alles-over-de-guilia

 

DE MENS IN HET MIDDELPUNT
Een nieuw tijdperk Een nieuwe standaard Een nieuwe Alfa Romeo

Alfa Romeo heeft bij het ontwerpen van zijn auto’s altijd gekozen voor een totaal eigen benadering. Zijn technici en vormgevers bewegen zich van oudsher op het snijvlak van design en passie, waar liefde voor vooruitstrevende techniek samenkomt met de onbedwingbare drang tot het opwekken van emoties. Nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk aan zijn merkgeschiedenis toe. Met een nieuw model dat, net als zijn vele beroemde voorgangers, volledig is ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt: de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

EMOTIONEEL DESIGN
Een nieuw perspectief voor verandering van horizon

Eenvoudige vormen, evenwichtige proporties, harmonieuze oppervlakken. Een unieke, markante verschijning, weerspiegeld door het klassieke Alfa Romeo-schild. De Giulia belichaamt in elk detail de stijl van Alfa Romeo. Zijn ontwerp komt voort uit zowel esthetische als functionele eisen: zijn gespierde profiel straalt kracht en beweging uit, terwijl zijn uitgebalanceerde gewichtsverdeling en de achterwielaandrijving garant staan voor een effectieve overdracht van het motorvermogen naar het asfalt.

G3

INTERIEUR OP MAAT

Het interieur van de Giulia onderscheidt zich door de toepassing van zorgvuldig selecteerde materialen. Geborsteld aluminium, verfijnd bewerkt leder en verfrissende techno-stoffen zijn harmonieus gecombineerd op een manier zoals alleen Italiaanse ontwerpers dat kunnen. Vorm, functie en schoonheid smelten samen tot één geheel dat een intense, zinnenprikkelende beleving teweegbrengt.

G4

G5

DYNAMISCHE KRACHT
Prestatiegericht denken

Bij de Alfa Romeo Giulia gaan emotie en verantwoordelijkheid hand in hand. Zijn motoren zijn een toonbeeld van efficiency: volledig vervaardigd van aluminium en stuk voor stuk uitgerust met een turbocompressor, stellen ze nieuwe normen op het gebied van milieuverantwoorde prestaties. Dat geldt ook voor de 2,2-liter dieselmotor die verkrijgbaar is in een uitvoering van 150 pk/112 kW en een variant van 180 pk/134 kW, beide naar keuze met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een 8-traps semi-automatische transmissie.

G8

G9

ALFA ROMEO DNA
Maak van elke rit een belevenis

Het nieuwe Alfa™ DNA-systeem stelt de bestuurder in staat de rijdynamiek van de Giulia aan te passen op basis van zijn eigen voorkeur of de rijomstandigheden.
Dynamic: de instelling voor een sportieve rijstijl. Een snelle en directe respons op stuur, rem- en gascommando’s staat garant voor een hoog prestatieniveau.
Natural: de rijmodus voor normaal dagelijks gebruik in de stad en op de snelweg. De rijkarakteristiek is afgestemd op een comfortabel rijgedrag en laag brandstofverbruik.
Advanced Efficiency: een nieuwe stand gericht op maximale brandstofzuinigheid en minimale emissies.

De Alfa™ DNA-regeling werkt ook samen met het Alfa™ Active Suspension-systeem (indien aanwezig): afhankelijk van de gekozen rijmodus wordt de schokdemperwerking stugger voor sportief rijden of soepeler voor meer rijcomfort.

G10

Evenwichtskunst

De Giulia heeft een ongekend lage Cw-waarde van 0,25. Ontelbare uren research en windtunneltests stonden aan de basis van zijn aerodynamisch geavanceerde design. De gestroomlijnde bodem zorgt voor een optimale luchtstroom langs de onderzijde van de auto, terwijl de luchtgeleiding aan de achterzijde turbulentie vermindert ter verhoging van de dynamische efficiency.

IDEALE GEWICHTSVERDELING

Nauwgezette aandacht voor detail in elk aspect van het ontwerp van de Giulia heeft geresulteerd in een perfecte voertuigbalans. Het concept van achterwielaandrijving gecombineerd met een in lengterichting gemonteerde motor van aluminium en een cardanas van koolstofvezel garandeert een ideale gewichtsverdeling over het chassis.

G26

RIJSENSATIE
Grip op de weg

De combinatie van achterwielaandrijving met de nauwkeurige en directe besturing creëert een ultieme synthese van sportieve rijeigenschappen en comfort. De nieuwe Alfa™ Link-wielophanging, volledig opgebouwd uit lichtgewicht aluminium componenten, zorgt daarbij voor een voortreffelijke wegligging en handling. Aan de voorzijde houden de nieuw ontwikkelde dubbele wieldraagarmen met semi-virtuele fuseelijn de wielen ook in de meest uitdagende bochten perfect haaks op de weg. Aan de achterzijde koppelt het multilink-systeem met vier en een halve draagarm een goede zijwaartse grip in bochten aan een hoog comfortniveau op slechte wegen. Door zijn compacte bouw schept deze achterasconstructie bovendien een maximum aan beenruimte voor de passagiers achterin.

Het Alfa™ Active Suspension-systeem past daarbij de respons van het onderstel actief aan, afhankelijk van de wegcondities en de instelling van de Alfa™ DNA-rijmodusschakelaar: stug voor een hoge stuurprecisie in de Dynamic-stand, comfortabel in de Natural-stand.

G11

G12
LICHTGEWICHT CONSTRUCTIE

De nieuwe Giulia dankt zijn hoge prestatieniveau onder andere aan een zeer gunstige gewichts/pk-verhouding. Deze komt voor een belangrijk deel voort uit de toepassing van ultralichte materialen: koolstofvezel voor de cardanas en aluminium voor de motorkap, portieren, motor, wielophangingscomponenten en remklauwen. Zijn lage gewicht komt niet alleen de rijeigenschappen ten goede, maar vertaalt zich ook in een aanzienlijke reductie van het brandstofverbruik en de emissies.

G13

G14ACTIEVE VEILIGHEID
Intuïtief van Nature

De veiligheidssystemen van de Giulia maken gebruik van de modernste technologie om een intuïtief rijgedrag te ondersteunen en door middel van waarschuwingen en interventies gevaarlijke situaties te voorkomen en risico’s te verkleinen.

Forward Collision Warning (FCW) met Autonomous Emergency Brake (AEB)
met voetgangerherkenning en actieve noodstopassistentie. Deze voorziening waarschuwt de bestuurder met behulp van een geluidssignaal en verlichte symbolen voor een mogelijke frontale aanrijding. Indien nodig wordt het remsysteem automatisch geactiveerd. Dit gebeurt ook wanneer bij snelheden lager dan 50 km/h een voetganger voor de auto wordt waargenomen en de bestuurder zelf niet ingrijpt.

Integrated Brake System (IBS)
De nieuwe Alfa Romeo Giulia is als eerste sedan in zijn klasse uitgerust met deze innovatieve elektromechanische inrichting die de functies van de stabiliteitsregeling en het remsysteem combineert. Het systeem reageert snel en krachtig en kan de auto bij een rijsnelheid van 100 km/h binnen een afstand van slechts 38,5 meter tot stilstand brengen. De trillingen van het rempedaal bij een ABS-ingreep worden daarbij volledig geëlimineerd.

Lane Departure Warning (LDW)
Een videosensor op de voorruit bewaakt de wegmarkeringen en waarschuwt de bestuurder met behulp van een geluidssignaal en verlichte symbolen als deze zonder inschakeling van de richtingaanwijzer onbedoeld van rijbaan lijkt te gaan wisselen.

Blind Spot Monitoring (BSM)
Met behulp van radarsensoren in de achterbumper bewaakt dit systeem continu de dode hoek aan beide zijden van de auto. Bij een mogelijk gevaar wordt de bestuurder met behulp van waarschuwingssymbolen die oplichten in de buitenspiegels gewaarschuwd voor de aanwezigheid van een ander voertuig of een obstakel naast de auto.

Rear Cross-Path Detection
Bewaakt de zone direct achter de auto tijdens het achteruit wegrijden uit een parkeervak of oprit. Het systeem signaleert andere voertuigen die de achterzijde van de auto haaks van opzij naderen met een snelheid van minder dan ca. 35 km/h.

G15

G16
INTELLIGENT INFOTAINMENT

Voor een permanente verbinding met de buitenwereld is de Guilia uitgerust met een infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met onder andere een 8,8-inch scherm in het dashboard, Rotary Pad op de tunnelconsole, digitale radio (DAB) en Alfa™ Connect 3D-navigatiesysteem. Het 7-inch TFT-display in het instrumentenpaneel informeert de bestuurder over de status van de verschillende voertuigsystemen.

G17

MEER DAN ZWART-WIT
De kracht van Kleur

G21 G19

G20ABSOLUTE CONTROLE
Puur Giulia

Vormgegeven volgens de wetten van de ergonomie, met een onovertroffen afwerkings- en comfortniveau: welkom in de wereld van de nieuwe Alfa Romeo Giulia. Stap in, stel de stand van de bestuurdersstoel af op uw postuur, neem het met leder beklede driespaaks sportstuurwiel in uw handen en laat uw blik over het instrumentarium glijden.

De cruise control, de korte schakelpook, de rijmodusschakelaar van het Alfa™ DNA-systeem, de Rotary Pad van het infotainmentsysteem: alles om u heen staat in het teken van absolute controle. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is – net als in een competitiewagen – de startknop op de linkerspaak van het stuurwiel indrukken, wegrijden en genieten.

G22

G23

PRESTATIES IN STIJL
Sportief DNA

Sportiviteit zit in het DNA van de Giulia. Dat uit zich in elk detail. Zoals de sportieve velgdesigns, het met leder beklede driespaaks sportstuurwiel met anatomische grepen, het aluminium op de pedalen en de aluminium sierdelen in de portierpanelen, op het dashboard, rond het instrumentenpaneel en op de spaken van het stuurwiel. Voor wie sportief rijden in de genen heeft, is hier een interieur dat in alles prestaties uitstraalt. Met het motorgeluid als soundtrack op de achtergrond.

G24

G25

 

Button Contact

Button Brochure

Button prijslijst
Button Proefrit

 

 

 

 

 

 

Alfa Romeo behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om modellen aan te passen of uit productie te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Voor actuele informatie over de in Nederland leverbare uitvoeringen en opties verwijzen wij naar onze meest recente prijslijst.

Geen reacties mogelijk.