Nieuwe directie voor Nieuwkoop Automotive Group

Nieuwe directie voor Nieuwkoop Automotive Group

Met ingang van 1 januari zijn de activiteiten van Nieuwkoop Automotive Groep overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Mede door het ontbreken van opvolging binnen de familie Nieuwkoop zijn Arie Nieuwkoop en Thea Nieuwkoop (weduwe van de grondlegger van het multimerken concept Cok Nieuwkoop) tot dit besluit gekomen.

Henk van ’t End is sinds maart 2013 in dienst bij Nieuwkoop Automotive Group als algemeen directeur en zal alle activiteiten evenals alle medewerkers overnemen. Het bedrijf zal worden voortgezet onder dezelfde naam. Dhr. van ’t End heeft de afgelopen 30 jaar diverse functies bekleed binnen het dealernetwerk van Mercedes-Benz. Nieuwkoop Automotive Group heeft zorgvuldig gezocht naar de juiste overnamekandidaat om de continuïteit van haar activiteiten te waarborgen, en is van mening in Dhr. van ’t End de juiste persoon gevonden te hebben. Met deze overname bevestigt Nieuwkoop Automotive Group de intentie om haar positie in de automotive markt verder te versterken en uit te bouwen.

‘Nieuwkoop Automotive Group is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je in de beleving binnen alle geledingen van het bedrijf. Deze beleving sluit naadloos aan bij mijn bedrijfsvoering,’ aldus van ’t End. ‘We zijn al meer dan 50 jaar een begrip in ’s-Hertogenbosch en omgeving en staan bekend om onze service, dienstbaarheid, gastvrijheid en leveren niet te vergeten een compleet scala aan merken. Dit blijven we in de toekomst waarborgen en versterken.’

De nieuwe directie wordt gevormd door Henk van ’t End (operationeel) en Kees Smeulders (financieel). Nieuwkoop Automotive Group vertegenwoordigt de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Mazda, Škoda, Suzuki en Saab aftersales.

Geen reacties mogelijk.