Diefstalpreventie Bearlock | Nieuwkoop | Den Bosch

Diefstalpreventie

Afbeelding-slot-BearLock

 

Nieuwkoop Automotive Group is als enige autodealer in Den Bosch officieel gecertificeerd voor het inbouwen van de mechanische autoblokkade BearLock. Wij bouwen deze volledige geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie in voor álle automerken. Dus ook voor de merken waarvan Nieuwkoop geen officieel dealer is.

Wat is BearLock Mechanische Autoblokkade?

BearLock is een bekend en officieel erkend beschermer tegen voertuigdiefstal. Een makkelijk te bedienen versnellingsbakslot welke een uiterst effectieve methode is om autodiefstal te voorkomen. Moeilijk te kraken waardoor diefstal vrijwel onmogelijk is.

Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus zijn van mening dat BearLock behoort tot één van de beste auto-beveiligingssytemen.

De BearLock-autoblokkade is eenvoudig en snel in gebruik, extreem betrouwbaar en bovendien onderhouds- en storingvrij. De vanafprijs inclusief BTW én montage bedraagt € 599,-

Officiele-logo-BearLockMeer informatie

Onze servicemedewerkers kunnen u geheel vrijblijvend informeren over de mechanische autoblokkade BearLock. U bent van harte welkom aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch. Of download de Bearlock brochure.