Aert en Arjan winnaars Top Technician 2016

Aert en Arjan winnaars Top Technician 2016

Top Technician 2016Jaarlijks organiseert FCA Netherlands B.V. de Top Technician competitie, waarbij de technici van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep strijden om deze felbegeerde titel. Aert van den Oetelaar en Arjan Verhagen, werkzaam bij Nieuwkoop Automotive Group kwamen beiden als eerste uit de strijd.

De techniek in de automotive industrie ontwikkelt zich in rap tempo. Nieuwe technieken dienen zich aan de lopende band aan. Het stellen van de juiste diagnose vergt van autotechnici naast kennis, ook inzicht, ervaring en discipline. FCA Netherlands B.V. hecht grote waarde aan opleidingen voor technici en technisch specialisten van merkdealers. In dat kader organiseert het bedrijf jaarlijks de Top Technician competitie dat bestaat uit verschillende ronden.

De eerste ronde leverde 73 technici op die zich kwalificeerden. De tweede ronde vond plaats in Lelystad en bestond uit meerkeuze en open vragen én praktijkopdrachten op gebied van Uconnect, eLearn en wiTECHplus. Uiteindelijk wisten 48 deelnemers zich te plaatsen voor de finaledag op 17 juni in Furstenau (Duitsland). Waaronder onze collega’s.

In Duitsland werd bekendgemaakt dat collega Aert van den Oetelaar zich een jaar lang Top Technician Alfa Romeo mag noemen. Onze collega Arjan Verhagen mag zich een jaar lang Top Technican Jeep noemen.

Twee andere collega’s Henk van Rooij en Jeroen de Bruijn werden respectievelijk vierde in de Jeep-competitie en achtste in de Fiat-competitie.

Wij feliciteren Aert, Arjan, Henk en Jeroen met deze topprestatie(s)!

Top Technician 2016

Nog geen reacties.

Laat uw reactie achter!