Vernieuwde Mazda6 met recht een topmodel

Vernieuwde Mazda6 met recht een topmodel

Mazda6-NieuwsDe vernieuwde Mazda6 staat nu in onze showroom. Nog luxer, veiliger, comfortabeler en zuiniger. Het totaalpakket is alleen maar beter geworden.

Ervaar zélf de vernieuwde 6 door een allesovertuigende proefrit te maken met Mazda’s vlaggenschip. U zult onder de indruk zijn van de fantastische wegligging en zijn geweldige rijeigenschappen.

 

  • SKYACTIV-D dieselmotoren met 20% bijtelling
  • Design bekroond met Red Dot Design award
  • Leasetarief vanaf € 569,- per maand

De vernieuwde Mazda6 kent een aantal significante wijzigingen. Met name het interieur is totaal vernieuwd, maar ook zijn er nieuwe en zeer hedendaagse veiligheidsvoorzieningen toegevoegd, is het exterieur op enkele punten gewijzigd en is het connectiviteitssysteem verder verbeterd.

Het model is voorzien van Mazda’s nieuwe Adaptive Led- koplampen. Deze autonoom werkende units bestaan uit vier onafhankelijk regelbare led-blokken, die tegemoetkomend verkeer ontzien. Het grootlicht kun je dus veilig aan laten, de Mazda schakelt zelf een deel van de bundel uit.

Er is meer nieuws te melden op het gebied van veiligheid. De nieuwe Mazda6 heeft de beschikking over Blind Spot Monitoring en het Rear Vehicle Monitoring-systeem wordt uitgebreid met Rear Cross Traffic Alert, een systeem dat bij het achteruitrijden waarschuwt voor van links en rechts naderende objecten. Lane Keep Assist is voortaan aanwezig als deel van het al bekende Lane Departure Warning. Ook Driver Attention Alert is nieuw, hetzelfde geldt voor Smart City Brake Support dat zowel vooruit als achteruit werkt.

Met de nieuwe grille, 19 inch wielen en nieuwe LED-verlichting is de Mazda6 zowel elegant als stoer te noemen. In combinatie met zijn fantastische rijeigenschappen is de vernieuwde 6 met recht het vlaggenschip van Mazda.

Mazda6 SKYLEASE

De vernieuwde Mazda6 heeft een interessante versie voor de zakelijke markt onder de naam SKYLEASE. Het model 6 met SKYACTIV-D 150 dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is als Sedan en als Sportbreak beschikbaar met 20% zakelijke bijtelling.

De Mazda6 SKYLEASE is beschikbaar in zowel Sedan als Sportbreak en in diverse complete zakelijke uitrustingsniveaus. Welke uitrusting u ook kiest, u bent altijd verzekerd van opties die voor u als zakelijk rijder belangrijk zijn, zoals cruise control en geïntegreerde navigatie.

Prijzen van de Mazda6 SKYLEASE versies beginnen bij € 32.990,-.
Bekijk hier het volledige overzicht met zakelijke prijzen en uitvoeringen.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Proefrit-Mazda6-2015

 

 

 

 

Knop-prijzen-en-uitrusting

 

 

 

Collaga-Mazda6-nieuws

Geen reacties mogelijk.